Terapeutiske skrivegrupper,

i København og Vestjylland.


Er du et ”skrivemenneske”, altså bruger du det at skrive når noget gør indtryk på dig, når du skal få rede på dig selv i dit liv, - dagbog, breve, historier, sange, digte eller andet, ELLER er du interesseret i at komme i gang og få en personlig praksis med at skrive, er her en mulighed for at være med i en terapeutisk skrivegruppe.


I gruppen kan du få et afsæt, støtte, rum og inspiration til at finde din stemme, dine mange stemmer, og til at udforske, udfolde og udvikle dit skrivesprog.

Du arbejder i gruppen med dit eget liv som stof. Med det der optager dig og betyder noget for dig, - det du har oplevet, - det der er svært.


I gruppen vil der være oplæg, skriveøvelser, ideer til skrivetemaer, runder, oplæsninger, og opstår der problemer undervejs i din skriveproces, er der mulighed for at du kan arbejde med dem i gruppen.


Du skal ikke have særlige forudsætninger at være med i gruppen, du behøver heller ikke at have skriveerfaring, men du skal være interesseret i at skrive om dig selv og i at være med i en gruppe.


Gruppen mødes ca. 8-10 gange over et år kl. 18.30-22.


Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om arbejdet i grupperne.

  Vestergade 20B, 3, 1456, København K

  1. Terapeutiske skrivegrupper